Terassiunelmien toteutusta vuodesta 2020

Telttavuokraus is Open

Telttavuokraus on nyt open
Telttavuokraus on nyt open
Meiltä teltat ja muu juhlakalusto lähes tapahtumaan kuin tapahtumaan
Telttavuokraus
Me vuokraamme teltat ja kaluston tapahtumiin

Teltta- ja kalustovuokraus Varsinais-Suomessa

Meidän vuokrakalustomme on päivittynyt sopivasti ennen kevään puhkeamista kukoistukseensa! Kiitokset nyt tälle takatalvelle että saadaan laittaa vielä kaikkea valmiiksi. Eli meillä on kalusto, missä on sun juhlat?

Meiltä löytyy erilaista tuolia nyt jo pitkälle toistasataa kappaletta, on pöytiä, taittopöytiä, erikokoisia telttoja, äänentoisto, löytyy lasiovellisia kylmäkaappeja, sohvaa, 70 tuumainen tv, playstation, videotykkiä, valaistusta joka lähtöön jne…

Ja hei, mikä upeinta niin meiltä löytyy myös palvelua!

Eli pyydä tarjous juhliasi varten ja ei tarvitse mennä itkemään itseään uneen sillä me annamme sinulle todella tarjouksen tapahtumakohtaisesti.

Toimitamme kalusteet näin halutessasi, noudamme ne ja onnistuu myös pystytys ja koristelu.

Varmista että sinun juhlissasi on kaikki järjestyksessä

Murehdi sinä vieraat paikalle ja anna meidän huolehtia nämä muut asiat, pitopalvelunkin saat tarvittaessa yhteistyökumppaniltamme Muurisen Jussilta, Jussi on valinta silloin kun maulla on väliä!

Meillä on kalusto, missä on sun juhlat? Kesän kalenteri on alkanut täyttymään mukavasti vaikka meidän näkyvyytemme on ollut maltillista. Me tiedämme miten tärkeää viidakkorummun pärinä on ja siksi me tahdomme tarjota sinulle parasta palvelua.

Ota yhteyttä

Vastaa

Discover more from Terassit.net

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading