Terassiunelmien toteutusta vuodesta 2020

Timpurin kevät

Timpurin kevät on aina odotusta sen osalta että jää, lumet, sekä routa sulaavat.

Kevät-talvesta alkaa aurinko taas näyttäytyä, räystäiltä tippumaan vettä ja vanhat asiakkaat soittelemaan, että jos tänä keväänä tehtäisiin tällainen projekti, se on asia joka suunnattomasti lämmittää mieltä.

Talvi oli pitkä ja synkkä, vaikka lunta tänä talvena onkin riittänyt, on valo rakennusalan osalta ollut yhtä tehokas kuin päreen palaminen keskellä tupaa sillon ajassa ennen sähköä…

Tänä keväänä, siinä timpurin keväässä on kuitenkin aivan erilaista latausta ja tekisi jo mieli HUUTAA että KEVÄT ON TÄÄLLÄ!

Talvi nimittäin on rakennusalalla ollut täynnä murhetta, valtavat määrät konkursseja, työttömyyttä ja uskon puutetta.

Lisäksi omalla kohdalla on ollut mausteena nyt kolme vuotta kuntoutettu käsi, joka on nyt vihdoin siinä kunnossa että töitä voidaan jatkaa.

Kalenterissa on mielenkiintoisia projekteja, joista osaan ei kirjaimellisesti päästä ennen kuin jäät sulaavat.

Kädet syyhyävät jo että pääsisi rakentamaan ja hei, ensi viikolla me toden teolla aloitetaan!

Terassikevät 2024 alkaa, timpurin kevät on siis nyt täällä!

Talven aikana

Talven aikana on halliin rakentunut upea verstas jossa voidaan nyt toteuttaa lähes mitä vain puusta! Meitä on kolme miestä ihmisten unelmia toteuttamassa ja se on juuri sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän.

Meiltä voit siis tilata vaikka oleskelusohvan terassille, sisäänrakennetulla äänentoistolla, selkänojan päätyihin tehdyillä salaluukuilla, valaistuksilla tai vaikkapa coolerilla varustettuna.

Jos sinä osaat uneksia niin osaat kertoa mikä on toiveissa, me kyllä toteutamme sen jos se on puusta mahdollista rakentaa!

Ulkokalusteet

Uskalla uneksia

Uskalla uneksia, sillä niillä unelmilla me ruokimme perheemme.

Oli toiveesi sitten pyöreä terassi, tai upea pergola jo olemassa olevalle terassille, tai vaikka kesäkeittiö pihan sydämeksi… Laitat vain viestiä tai tartut luuriin ja soitat, niin päästään sun unelmiin kiinni ja voimme tarjota vaihtoehdot toteutukselle.

Voit poiketa joko meille hallille palaveriin tai me tulemme käymään paikan päälle, ihan miten sovitaan. Meillä on hallissa malliterassia, valaistuksia, sekä mahdollisuus kuvittaa sinun toiveesi 3D kuviksi.

On siis timpurin kevät, mutta me emme suorita kulttuurista omimista vaan jokainen saa kevään ottaa nimiinsä ihan mielensä mukaan!

Ja hei, tilatkaa joku puumaja sillä me halutaan jonkun maja päästä taas rakentamaan!

Terveisin puuseppä, puupää ja timpuri

Vastaa

Discover more from Terassit.net

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading